Page 29 - Habitat Jaarverslag 2020
P. 29

  op bouwreis met Habitat
Op bouwreis met Habitat is een bijzon- dere belevenis. Een week lang zij aan zij meebouwen met de toekomstige huis- eigenaren en lokale vakmensen. Ook al wordt er hard gewerkt, het gaat uitdruk- kelijk niet om het bouwen, maar om de ontmoeting en het contact. De ontroe- ring, het respect en de band die je op- bouwt in die week maken een bouwreis tot een onvergetelijke ervaring!
29
Habitat bouwreizen staan voor hoe wij bou- wen: echt samen en met respect voor elkaar. De Habitat bouwreis is zo onlosmakelijk ver- bonden met onze organisatie, dat wij gerust kunnen stellen dat Habitat geen Habitat meer is zonder bouwreizen. Wij hopen dan ook van harte dat wij in de toekomst weer bouwreizi- gers mee kunnen nemen om te bouwen aan onze projecten.
In het najaar en de winter van 2019/2020 gingen er 167 mensen met Habitat Nederland op bouwreis, verdeeld over zes particuliere teams en vier bedrijfsteams. Meer dan de helft van de reizen stonden echter gepland voor vanaf het voorjaar van 2020 en moesten helaas worden uitgesteld.






























































































   27   28   29   30   31