Page 12 - Habitat Jaarverslag 2020
P. 12

 KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Ook voor de toekomst en de steeds grotere impact die wij willen hebben, zijn deze twee sporen van groot belang voor onze organisatie. Aan de ene kant blijven we ons inzetten om zoveel mogelijk families te kunnen helpen met innovatieve en duurzaam huisvestingsoplossingen. Wij blijven die huisves- tingsexpert die direct hulp biedt en gezinnen dat steuntje in de rug geeft waarmee ze op eigen benen kunnen staan en de toekomst zelfstandig aankunnen.
En aan de andere kant zullen we ons meer en meer toeleg- gen op andere projecten waarmee we wetgeving beïnvloe- den, overheden bewegen meer voor huisvesting te doen en financiering bereikbaar maken voor de mensen aan de onderkant van de piramide.
Maar niet alleen de hoeveelheid mensen wij bereiken, is be- langrijk voor Habitat, ook wíe wij helpen is van groot belang bij de impact die wij als Habitat willen hebben.
Met speciale programma’s die zich expliciet richten op doel- 12 groepen zoals weeskinderen, mensen met een beperking en
ouderen willen wij de meest kwetsbaren bereiken. Ook zetten wij ons in voor noodhulp en wederopbouw na natuurrampen. Zo zetten wij ons in voor de mensen die onze hulp het meest nodig hebben en kunnen wij een nog grotere impact creëren.
 




























































































   10   11   12   13   14